divendres, 25 de novembre del 2011

T7




Com estudiar i integrar el tema
Cal estudiar els esquemes presentats i redactar el tema, explicar el tema i incorporar-lo al propi blog. És el camí mé segur.

Activitat d'estudi
Llegir atentament però amb relaxament "Tres ideas viejas y una idea nueva" de Kieran Egan (lliurat en paper a classe). Mireu de gaudir del text comprovant qui hi ha idees que ja coneixeu perquè heu estudiat els temes presntats a classe, veure les relacions. I com a nou nou, comprendre el posicionament provocatiu del profesor Egan que us ha de fer pensar... pensar... pensar. I així en podrem parlar al seminari del dijous 1 des.

Previsió de lectura
Comenceu a veure els cinc llibres (o capítols de llibres extensos) que us proposo perquè al menys en llegiu i recensioneu un durant el segon període (desembre-gener). Els presentarem a classe i prendreu al decisió corresponent.
Hi ha pocs exemplars a la biblioteca. Qui els reservi convé que s'ajusti a dus setmanes i doni accés a un copmpany les dues setamnes següents. Hi ha llibers que els podeu descarregar d'internet. Teniu tols les indicacions i enllaços que he pogut aplegar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada