dijous, 29 de setembre del 2011

SEMINARIS A, B, C assignats per profs. Luna i Llobet

Deixo sense efecte els grups de seminari modificats per atendre necessitats d'estudiants segons treball, temps de transport distant o necessitats familars. Hi vaig dedicar temps a una feina que no és de professor per afavorir a tots i especialment als qui tenen més dificultats.

No comparteixo la decisió còmoda i insolidària de fer els horaris rotatoris. Efectivament no és fàcil contentar tothom però és mesquinesa humana pensar que si jo no en puc sortir afavorit, que no hi surti ningú. Sense cap interès personal puc tenir l'autoritat suficient -ho vaig fer el curs passat- de convidar algunes persones a anar a l'horari menys volgut, de 20 a 21 h. Són persones que van aprofitar regularment per fer feina en grup de 19 a 20 h al mòdul III, no ho van viure com una càrrega i vàren assolir qualificació favorable. Aquest curs, per dotze persones hem sotmès a setanta-quatre a una variabilitat d'horaris que té més costos que beneficis.

És el que heu decidit vosaltres. Uns interessadament, d'altres volent facilitar l'acord, la majoria inhibint-vos. Podeu relacionar-ho amb el què hem tractat avui de Estat i educació. Confio que totes i tots hi penseu i aprengueu de la situació.

EL DIJOUS 6 D'OCTUBRE SEMINARIS ROTATIUS SEGONS LES AGRUPACIONS APROVADES PELS PROFESSORS LLOBET I LUNA. LES DELEGADES S'HAN COMPROMÈS A FER EL CORRESPONENT CRONOGRAMA QUE US LLIURARAN D'IMMEDIAT.


ANTERIOR DE 25.09.11
Des del 23S teniu pujats els grups de seminari.
D'entrada partim d'aquests: A a les 16h, B a les 19h, C a les 20h.

Sobre la base d'aquests grups de seminari, he pogut atendre algunes demandes. Vegeu asignació de grupde seminari per TeoPraConEdu g41 dijous a PAIDOGOGIA2011


Martí Teixidó
professor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada